DESPRE LPGN. PROCEDURILE DE INSCRIERE / COMANDA

BusinessForHome.org http://www.lifepharmglobal.com/as_seen_on.html
Woow !? Uimitoare informatie privind Laminina, la min 28,30.
Louie Giglio - Indescribable tour How Great is our God (Ro)  https://youtu.be/CpN25Ug1dC4
INSCRIEREA IN LPGN. CE ESTE "LAMININE" SI LA CE AJUTA?
Link inscriere / comenzi laminina:  http://www.health69.mylifepharm.com
                          Sau alegeti lincul:  http://www.laminine5.mylifepharm.com
                                                           INSCRIEREA CA DISTRIBUITOR LPGN
Inainte de toate, persoana care doreste sa promoveze, respectiv sa se inscrie ca distribuitor LPGN,  trebuie sa stie ca va fi sprijinita, in mai multe feluri. Va avea, cu datele ei personale mai multe linkuri (blog, prezentari etc) si va fi ajutata sa promoveze online si offline afacerea.
Inscrierea presupune comunicare, intre sponsor si viitorul distribuitor.
Daca cele doua persoane sunt la distanta, este recomandabil sa se foloseasca skype-ul (sau timeviewer), pentru partajarea ecranului, astfel incat sponsorul sa-l sprijine pe directul sau, iar acesta la randul sau sa invete cum trebuie sa procedeze pentru inscrierea altor persoane.
Inscrierea se face de catre cel care doreste sa se inscrie in LPGN, accesand linkul sponsorului http://www.health69.mylifepharm.com
Inainte de a incepe inscrierea, trebuie sa va asigurati ca aveti bani pe card, iar banca va permite sa faceti operatiuni online.
Daca sponsorul doreste sa va aseze in retea, intr-un loc anume, atunci inscrierea trebuie sa o faca sponsorul, solicitandu-va datele necesare.
Se acceseaza Join Now; se alege tara; se alege pachetul, se selecteaza (se poate suplimenta si cu alte produse, din tabelul de mai jos); se da next.
Se introduc datele personale cerute. Atentie, la SSN/SIN se introduc 9 cifre, iar la telefonul se trece astfel: 0040_____ . La fel se introduc datele de la My Shipping, My Billing, My Acount. Aveti grija aici, ce user va alegeti (ar fi bine unul international) si ce parola, de care sa aveti grija. Sa retineti intrebarea si raspunsul la aceasta si accesati Submit. Salvati apoi linkul dvs-tra de referal si nr. comenzii.
Dupa ce ati reusit sa introduceti in sistem una, doua persoane, trebuie sa va mentineti activ, aceasta, pentru a putea lua comisionul saptamanal / lunar, dupa cumparaturile pe care le fac directii dvs-tra. Este recomandabil sa intrati cu un pachet cat mai mare, pentru a beneficia de un procent mai mare ca si comision, din cumparaturile care se fac de catre persoanele din reteaua dvs-tra. Pentru a te mentine activ, este suficient sa comandati lunar o cutie/flacon.                     .